Tegnedager- hvem skulle trodd?

I hvert fall ikke jeg…

For et år siden gikk jeg småforvirret rundt, overasket over at noen likte illustrasjonene mine. Nå er jeg ekstremt glad for at jeg faktisk kan arbeide med dette i halv stilling! Hvem skulle ha trodd..ikke jeg.. 🙂

Får ofte spørsmål om hvordan jeg klarer å finne på nye tegninger. Tror det handler om at jeg er en visuell person som mange av oss, og at jeg ikke er redd for å prøve å tegne det jeg ser for meg.

Noe ser rart ut, noe blir til noe helt annet enn jeg hadde tenkt og noe blir bedre enn jeg trodde. Det morsomste er å sette farge på det hele, da varmer det litt i hele kroppen. Man skal ikke undervurdere «gla farger».

Midt oppi arbeid, henting i barnehage og skole, leksehjelp, håndballtreninger, korøvelser osv osv er det et privilegium å få sitte på mitt lille bøttekottkontor ( måtte la stue få lov til å være stue) og tegne.

Nå drømmer jeg om litt større bagasjerom i bilen (blir veeeeldig trangt med esker i Mini`n) og om å skape flere produkter til dere! Tar gjerne imot tips fra dere.

Jeg ønsker deg en fantastisk fin helg og nå er det kun 3 måneder til jul 😉 Hohoho

The sky is the limit

Illustrasjoner til salgs.

 

Klem fra Ingebjørg

Har det fint på bøttekottet mitt :)