08 Ingebjørg

Velkommen til Lykketegning!

Jeg heter Ingebjørg Rangøy Sjåland og er illustratøren bak Lykketegning.

Jeg er utdannet barnevernspedagog og har i mange år arbeidet med døve barn i Danmark og i Norge. 40 år gammel, mamma til to barn og gift med verdens beste mann.

Avdanka håndballspiller og engasjert kordirigent.

 

"Jeg hadde kanskje drømt i det store at jeg skulle fotografere en gang, en enda villere fantasi var å skrive bok. Men at jeg skulle sitte å tegne, det har aldri slått meg!

Ingebjørg Rangøy Sjålands tegnekarriere startet da hun tegnet en krusedull av familien sin på et seminar. Kollegaen hennes ble så begeistret over tegningen at hun ba henne dele den. Sjåland publiserte tegningen på Instagram, hvor hun fikk 10 likes, tre kommentarer og en bestilling. Det var nok til å få fart på tegnegnisten.– Mer skulle ikke til, ler Sjåland.

– Jeg visste ikke om mine Facebook-venner var interessert i tegningene mine, og derfor lagde jeg heller en side som jeg kalte «Lykketegning.» Det viste seg at dette skapte engasjement, for jeg fikk bare flere og flere følgere, og flere og flere bestillinger.

Nå har Lykketegning 50 000 følgere på Facebook og Instagram. Hun har følgere fra minst 28 land, og får bestillinger fra store deler av verden.

– Jeg har flest bestillinger fra folk som vil ha tegnet familien, som gave til blant annet dåp, konfirmasjon, bryllup og bursdager. Av og til også familiemedlemmer som ikke er lenger, men som jeg kan tegne inn.
Tegningene er enkle, med store smil og mange hjerter. Men ingen av tegningene hennes er like, og når hun først har begynt å tegne, endrer hun sjeldent på de.

– Det første jeg tegner er det som blir, det er sjeldent at jeg pusser ut eller gjør om.

Det er ikke perfekte tegninger i det hele tatt, men jeg tenker at det er litt av sjarmen. Livet er ikke perfekt og det er ikke de heller, og det er kanskje det som treffer folk litt." NRK Østfold

Det er utrolig morsomt å tegne, være kreativ og fargelegge. Prøv det du også. Lykkekoppene finner du nå i alle Tilbords og Kitchn butikker i hele Norge, samt i min nettbutikk!

 

På hjemmesiden finner du noen illustrasjoner og andre produkter som kopper, gratulasjonskort og kalendere.

Her kommer det stadig vekk nye produkter.

For mange mange mange flere illustrasjoner; besøk Instagram og Facebookprofilen min.

 

Emne (2)

Faktisk så er alle illustrasjoner til salgs. 999kr for A4 og 1500kr for A3.

Du kan også få bestilt din helt egen- flotte gaver å gi til bryllup og andre selskaper. Ta kontakt i innboks for dette.

Pris: 1500kr for A4 og A5 (inntil 5 personer/dyr) merkostnad ved flere.  (Inntil 5 personer/dyr). A3 2000kr eks porto. Jeg trenger å vite hårfarge/ hårtype, høyde, interesser og ønsket antall illustrerte personer. Evt sitat som ønskes med.

Har du spørsmål så nøl ikke med å ta kontakt! Kunne du tenke deg å ta en prat om evt samarbeid så send meg gjerne en mail.

Ser frem til å høre fra deg og håper du får en fantastisk fin dag.

Kunstner
Ingebjørg Rangøy Sjåland