Lytt til hjertet

Hver dag står man overfor vanskelige og mindre vanskelige valg som skal tas.

Jeg har alltid hatt litt beslutningsvegring og brukt lang tid på de minste valg. Som hvilken sjokolade jeg skal velge denne gang, gjøre rent idag eller imorgen (tar så lang tid på å finne ut av det at det blir i overmorgen) eller større ting som;  hva er det jeg ønsker å bruke livet mitt til!

Men så hører vi det blir sagt; Lytt til magefølelsen din (spesielt på mat;) eller som jeg vil heller si; Lytt til hjertet.

Intuisjon, «den sjette sans», magefølelse, hjertet… det har mange navn, men alt handler om å lytte innover. Kroppen er fantastisk, den forteller deg når noe er galt, forteller deg når ting er bra, forteller deg når du bør være i beredskap og når du kan føle deg trygg.

Jeg gikk sent hjem en kveld som student og var på vei inn en mørk bakgate som var korteste vei hjem. Selv om hodet var på vei inn, så stoppet kroppen og sammen gikk jeg og hjertet i den opplyste gaten. Kan være det hadde gått helt fint å gå den mørke bakgaten, men det føltes ikke riktig for meg da.

Du har garantert hatt mange slike fornemmelser selv. På hva som er riktig for deg. Du har garantert kjent at hjertet dunker litt ekstra hardt når du tenker over ulike valg du skal ta. Kanskje man da skal lytte innover? Hjertet ditt tar sjeldent feil. Lytt til ditt hjertes vingeslag.

«La hjertet velge vei, det tar sjeldent feil»

 

Ønsker deg en strålende dag og kveld!

Klem fra Ingebjørg

 

la hjertet lede vei