Have you made someone smile today?

Har du?

Have you made someone smile today?

Have you made someone smile today?

Hadde en samtale med sønnen min på 7 år, her om dagen. Jeg spurte om han hadde lagt merke til at kamerat av han alltid smiler og sier hei. Videre fortalte jeg han at det smitter veldig. Guttungen var ikke sikker på om han hadde lagt merke til det. Jeg spurte han om  vi skulle gjøre et eksperiment!? Dette var han veldig klar for!

Jeg forslo at han skulle teste det ut! Og han var superklar! Først inn til besteforeldre. Guttungen satte på det største smil og lot det være på i fem minutter. Smilene fra besteforeldrene lot ikke vente på seg. Det tok ca 5 sek. “Ser du?”, sa jeg til han. “Det funker!”

Besteforeldre er kanskje ikke det beste eksperimentet. De hadde smilt uansett.

Vi tok det videre! Poden dro på håndballtrening og  vi avtalte igjen at dette skulle testes ut. Par minutter etter ankommet hallen, ser han på meg og bekrefter at dette hadde en voldsom effekt.

Tidlig neste morgen hadde vi forsovet oss. Jeg med et evinnelig mas om at de skal forte seg. Barna hadde snegletempo i alt de gjorde og irritasjonen var høy på barometeret hos mamman i huset. Poden setter seg tilslutt i trappen og roper ” Mamma”. Jeg ber han bare se å få opp farten for vi har dårlig tid. Han roper “mamma” 3-4 ganger til. Med en litt irritert stemme snur jeg meg og sier: “Hva er det?”

Der satt han med det største smilet!

Eksperimentet fungerte særdeles godt!

Ha en fantastisk dag der ute. “Make someone smile” !

Ingebjørg

1 kommentar

  1. Marlin på 27/07/2016 kl 19:26

    En utrolig koselig historie. <3 Smart gutt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å publisere en kommentar.