Årets produkt 2019

Det var med stor glede Ingebjørg Rangøy Sjåland fikk beskjeden midt under coronaåret 2020 at Lykketegning var blitt kåret til årets produkt i Tilbords kjeden for 2019!

Festen uteble, men diplomet er på plass og stoltheten likeså!

Lykketegning har hatt enorm suksess med salg i de store kjedene. Etterspørsel har vært stor og på tross av et spesielt år i 2020 så har kunder ønsket disse fine produktene som bringer glede og litt trøst inn i de norske hjem.  Tilbords som en av Norges største leverandører av kjøkkenutstyr var en av de som ønsket å ta sjansen på Lykketegnings kopper og glass. Avgjørelsen har vært en suksess for alle parter og Lykketegningkopper har bidratt til veldig bra salg i kjedens butikker.

Ingebjørg sier hun er ydmyk og stolt over denne utmerkelsen og gleder seg til å jobbe videre med å bringe glede ut i de norske hjem med sine illustrasjoner og sitater. Hun ser frem til å fortsette med det gode samarbeidet med Tilbords kjeden i årene fremover.

«Årets produkt 2019 i Tilbords beskrives som en hyggelig gave, en god bruksting og en oppmuntring i hverdagen. Med sitt gode design, koselige sitater og god pris har produktet blitt en suksess for både butikker, kunder og mottakere. Vinneren har produkt til enhver anledning, som morsdag, farsdag, valentine og til den vanlige hverdagskosten. Både butikker og kunder gleder seg til nyheter, og vi har i 2020 en spennende nyhet i samme produkt som vi har stor tro på!

Vinneren er – LYKKETEGNING»

 

Årets produkt 2019